Fascinatie over Antifouling

6 Maak een boot gelijk schoon ingeval hij na afloop aangaande dit vaarseizoen uit het drinkwater komt. Een aangroei is beter te verwijderen mits ze alsnog vochtig kan zijn, dan als ze kan zijn ingedroogd.

Die onderwaterverf heb je benodigd?  Dor stallen over een boot kan zijn ons perfecte uitkomst. Kijk ofwel het mag, het scheelt ons hoop werk en omdat daar vervolgens nauwelijks aangroei kan komen zal het ook jouw snelheid ook niet belemmeren. 

Ons doelmatig werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling met een nieuwste koper..

Antifouling kan zijn een verf wegens bij de waterlijn die uw schip beschermt anti aangroei en aantasting betreffende de boot. Daar zijn een paar soorten antifoulings, harde en zelfslijpende antifouling.

Dit goedkoop daarvan kan zijn het er geen dikke laag ontstaat zoals bij harde antifouling. Wel is het essentieel teneinde ieder jaargetijde andere antifouling aan te brengen.

We werken tezamen betreffende betere kwaliteit scheepsvakmensen door heel Nederland. Al deze vakmensen hebben ruime expertise betreffende allerhande type schepen en onderwaterverven.

5 Draag voor dit schuren en aanbrengen aangaande de verf handschoenen, ons overall en beschermingsbril. De verf mag anders verder schadelijk bestaan voor je welzijn.

Vind de opdracht in één met een categorieën. In dit bijbehorende formulier vult u zo uitgebreid en accuraat mogelijk de specificaties van uw onderneming in. Hoe beter uw catalogisering kan zijn, op welke manier verdere bedrijven zullen antwoorden en op welke manier lekkerder de offerte zal zijn! Een nautisch specialisten sturen u dan ook volkomen vrijblijvende offertes op wegens de klus.

Vanwege schepen betreffende een snelheid tot 20 km per uur adviseren wij ons zelfslijpende antifouling met. Gaat de schip harder? Dan raden we een harde antifouling aan.

Toepassen ons antifoulingprimer tussen meerdere lagen antifouling (dan weet u echt het de antifouling zal hechten)

Maak hierna het onderschip schoon met opgeruimd mineraalwater. Ruw daarna de ondergrond licht op met aangenaam schuurpapier. Het onderschip hoeft tot slot enkel alsnog stofvrij te geraken geschapen betreffende ons kleefdoek. In het filmpje laat een Waterkampioen breedvoerig zien hoe u dan ook het aanpakt:

Indien je het onderwaterschip ook niet periodiek voorziet over ons andere laag nieuwe antifouling, loop je het risico de tegen een volgende moeilijkheden en kosten met te lopen:

Dit middel is specifiek ontwikkeld wegens de Hollandse wateren en gemaakt in overeenstemming betreffende de Hollandse wet- en regelgeving. Behandeling buiten een Nederlandse wateren en gebieden betreffende zware aangroei kunnen ons ongewenst effect hebben op een antifouling prestatie.

Die segmenten zijn dikwijls vervaardigd met ander materiaal (bijvoorbeeld brons, aluminium of staal) vervolgens more info een rest van het onderwaterschip. Op deze plaats bestaan wederom speciale antifoulings voor te krijgen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fascinatie over Antifouling”

Leave a Reply

Gravatar